Ahhoz, hogy megkapja az igényeinek megfelelő tartós bérleti ajánlatot, az alábbi folyamat egyszerű lépéseit kell csak követni.

Ajánlatkérés

Az ajánlatkérésnek két egyszerű módja van. Megteheti az Ajánlatkérés oldalon, de felveheti a kapcsolatot velünk egy egyszerű e-mail-ben. Kollégáink ezután visszaigazolják az ajánlatkérést, illetve pontosítják a szükséges részleteket, megválaszolják a kérdéseket. Nagyon fontos, hogy minden esetben adja meg az ajánlatkérő cég és a kapcsolattartó adatait.

Ajánlatadás

Miután a részletek pontosításra kerültek, munkatársaink bekérik partnereinktől a tartós bérleti ajánlatokat, majd összehasonlítják azokat, mind az Ön igényeinek, mind az árak szempontjából. Ezután a legmegfelelőbb díj és a hozzá feltételrendszert küldik el Önnek. Fontos itt is kiemelni, hogy bérbeadó cég ajánlata ekkor még tájékoztató jellegű, hiszen a hitelvizsgálat eredménye befolyásolhatja a végleges konstrukciót. Szintén ki kell hangsúlyozni, hogy a TartósBérlet.info semmilyen formában nem tud felelősséget vállalni partnerei tartós bérleti ajánlataiért.

Előzetes hitelvizsgálat

Szolgáltatásunk részeként munkatársaink elvégeznek egy előzetes hitelvizsgálatot is. Ezzel hatékonyabb a folyamat, hiszen bérbeadó is ezen információ birtokában tud ajánlatot adni, egyeztetve a saját kockázatvállalásával. Amennyiben az előzetes hitelvizsgálat alapján az Ön igényeit várhatóan nem tudják kielégíteni partnereink, úgy arról ajánlatadás előtt visszajelzést adunk és javaslatot teszünk más konstrukcióra. A végleges hitelvizsgálatot már a bérbeadó cég fogja elvégezni az elfogadott bérleti ajánlat alapján.

Ajánlat elfogadása

Amennyiben a tartós bérleti megfelelő Önnek, úgy elfogadását jelzi felénk írásban. Ekkor – és csak ekkor – megadjuk a bérbeadó cég részére az ajánlatkérő cég és az elfogadott ajánlat adatait, akik már direktben felveszik Önnel a kapcsolatot. A további folyamatot már közvetlenül tudják egyeztetni.

Kapcsolattartás

Ahogy fenti folyamat alapján látható, partnereinkkel egyeztetett ügymenet alapján az ajánlatkérő és a bérbeadó cég kizárólag akkor kerülhet közvetlenül kapcsolatba, ha már ajánlatkérő elfogadja a tartós bérleti ajánlatot. Csak így biztosítható a zárt rendszerben a legkedvezőbb és semleges ajánlat biztosítása.